Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Kjeld Duits foto’s uit het oude Japan

maart 6, 2022 @ 11:00 - 12:00

Kjeld Duits woont al sinds 1982 in Japan en is journalist en fotograaf. We horen hem vaak in nieuwsuitzendingen en lezen zijn artikelen in Nederlandse kranten als correspondent over zaken die in Japan spelen. Als fotograaf en liefhebber van fotografie heeft Kjeld in de afgelopen jaren een indrukwekkende verzameling opgebouwd van vintage foto’s van het dagelijks leven in het oude Japan. Prachtige foto’s van steden, festivals, gebruiken en mensen uit de Meiji, Taisho en begin Showa periode. Maar ook illustraties en oude kaarten uit die periodes.

We zijn erg blij dat Kjeld bereid is om voor de NJV een lezing te houden over deze unieke collectie. We nodigen je graag uit voor deze bijzondere presentatie die je meeneemt naar het Japan van toen.

De lezing van Kjeld is via zoom op zondag 6 maart en begint om 11 uur (Nederlandse tijd, 19 uur Japanse tijd). De lezing is in het Nederlands.
Deelname is gratis en ook niet-leden zijn welkom. Aanmelding verplicht. De zaterdag vóór de lezing wordt de zoomlink naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Klik HIER voor aanmelding. 

Gegevens

Datum:
maart 6, 2022
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Nederlands-Japanse Vereniging
E-mail
secretaris@njv.info
Bekijk de site van Organisator

Nederlands-Japanse Vereniging
Secretariaat
Noordwal 56
2513EC Den Haag

Lidmaatschap