Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NJV sakura lunch

april 9, 2022 @ 11:30 - 14:00

Het bestuur van de NJV nodigt haar leden van harte uit voor onze “sakura-lunch” in Hotel Okura op zaterdag 9 april 2022. 

Je bent van harte welkom vanaf 11:15 uur in de Foyer van Hotel Okura voor een kopje koffie of thee. 
De lunch begint om 12:00 uur en duurt tot circa 14:00 uur. 
Na het welkomstwoord door Ingrid Houtkooper, voorzitter van de NJV,  zal Zijne Excellentie de heer Horinouchi, de ambassadeur van Japan in Nederland, een kampai (toost) uitbrengen.

Er staan verschillende Japanse kersenbomen in de Japanse tuin van Hotel Okura. NJV-lid Herman Spijker heeft deze tuin ontworpen toen die in 2016 helemaal werd gerenoveerd. Herman is tuinarchitect en gespecialiseerd in Japanse tuinen en zal ons alles over de tuin vertellen tijdens de lunch. Om de tuin goed te kunnen zien, wordt het dessert geserveerd in het authentieke Japanse Yamazato restaurant, dat speciaal voor ons even open is. Hopelijk staat de kersenbloesem in bloei!

Als NJV-lid mag je één introducé meenemen. De prijs voor de lunch is dit jaar hoger dan voorgaande jaren door de gestegen prijzen en doordat we de koffie/thee vooraf weer hebben ingevoerd. We zijn blij dat Hotel Okura ons deze authentieke kaiseki lunch evengoed voor een speciale prijs aanbiedt. De prijs voor de lunch bedraagt €65 per persoon. Koffie of thee vooraf, een glas sake en de overheerlijke Japanse bento-lunch zijn inbegrepen in de prijs. De Japanse chef van Okura heeft twee exclusieve kaiseki bento-lunches samengesteld, een vlees-vis combinatie en een vegetarische. Bij aanmelding moet je aangeven welke je wenst. Tijdens de lunch zijn alle andere consumpties zijn voor eigen rekening.

Je kunt je aanmelden tot en met zondag 3 april 2022. Daarna is aanmelding niet meer mogelijk. 

We kijken er naar uit je op onze lunch te mogen verwelkomen!

Gegevens

Datum:
april 9, 2022
Tijd:
11:30 - 14:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Nederlands-Japanse Vereniging
E-mail
secretaris@njv.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Okura
Ferdinand Bolstraat 333
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Nederlands-Japanse Vereniging
Secretariaat
Noordwal 56
2513EC Den Haag

Lidmaatschap