Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding Japanse tuin Clingendael

juni 23, 2019 @ 10:00 - 12:00

De Japanse Tuin van Landgoed Clingendael is in het begin van de 20ste eeuw aangelegd door de toenmalige eigenaresse van het landgoed Clingendael, Marguerite M. Baronesse van Brienen (1871-1939). Het is de enige Japanse Tuin in Nederland van rond 1910. Het heeft daarom een hoge historische waarde. Vanaf 1954 beheert de gemeente landgoed Clingendael. Medewerkers van Haeghe Schoon en Groen van de gemeentelijke dienst Haeghe Groep onderhouden de Japanse Tuin. 

Speciaal voor leden organiseert de NJV een rondleiding door de Japanse tuin van Clingendael door de heer Johan Feijen, die als geen ander kan vertellen over deze bijzondere tuin. 

Datum: zondag 23 juni 2019

Tijd: start om 10 uur bij de hoofdingang van Clingendael, zijde Wassenaarseweg. De rondleiding duurt anderhalf tot twee uur. 

Deelname is gratis. Aanmelding is verplicht, het aantal deelnemers is maximaal 25 personen. Alleen leden van de NJV kunnen zich aanmelden voor deze rondleiding. Voor voormalig echtpaarleden die nu beiden lid zijn:  als u beiden wilt deelnemen aan de rondleiding, meldt u zich per persoon aan. 

 

Gegevens

Datum:
juni 23, 2019
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Nederlands-Japanse Vereniging
E-mail
secretaris@njv.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Japanse tuin Clingendael
Wassenaarseweg
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Nederlands-Japanse Vereniging
Secretariaat
Noordwal 56
2513EC Den Haag

Lidmaatschap