Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sakura lunch 2023

april 1, 2023 @ 11:30 - 15:30

Het bestuur van de NJV nodigt haar leden van harte uit voor onze “sakura-lunch” in Hotel Okura op zaterdag 1 april 2023.
We zijn erg verheugd dat we net als vorig jaar weer kunnen genieten van een kaiseki lunch in het sterrenrestaurant Yamazato.
We beginnen om 12:00 uur (inloop vanaf 11:30 uur) en de lunch duurt tot 15:00/15:30 uur.

Na het welkomstwoord door Ingrid Houtkooper, voorzitter van de NJV, zal Zijne Excellentie de heer Minami, de nieuwe ambassadeur van Japan in Nederland, zichzelf voorstellen en een kampai (toost) uitbrengen. Na de sprekers gaan we met het hele gezelschap naar Yamazato restaurant. In dit prachtige restaurant kunnen we genieten in authentieke Japanse sfeer van traditionele kaiseki gerechten en hebben we een prachtig zicht op de Japanse tuin van het hotel. We hopen dat de sakura weer in volle bloei staat.

Als NJV-lid mag je één introducé meenemen. De prijs voor de lunch is dit jaar nauwelijks hoger dan vorig jaar. De prijs voor de lunch bedraagt €67,50 per persoon. We zijn blij dat Hotel Okura ons een authentieke kaiseki lunch voor deze speciale prijs aanbiedt. Koffie of thee vooraf, een “masu” (houten kopje) sake en de overheerlijke Japanse kaiseki lunch zijn inbegrepen in de prijs. Vergeet niet bij aanmelding aan te geven welke lunch (vlees/vis of vegetarisch) je wenst. Tijdens de lunch zijn alle andere consumpties voor eigen rekening.

Meld je snel aan (klik hier) de animo is groot en het aantal plaatsen is niet onbeperkt.

Gegevens

Datum:
april 1, 2023
Tijd:
11:30 - 15:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Nederlands-Japanse Vereniging
E-mail
secretaris@njv.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Okura
Ferdinand Bolstraat 333
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Nederlands-Japanse Vereniging
Secretariaat
Noordwal 56
2513EC Den Haag

Lidmaatschap