Schaatscoach Johan de Wit gastspreker

//

ingrid

Het bestuur van de NJV is vereerd en verheugd dat schaatscoach Johan de Wit als speciale gast en spreker bij onze Sakura lunch aanwezig zal zijn op zatredag 6 april 2024 in Hotel Okura.

Johan was van 2015 tot 2022 de hoofdcoach van de Japanse schaatsbond, de “Japan Skating Federation”. Hij coachte toen zowel de nationale mannen- als de vrouwenploeg, onder wie de tweevoudig Olympisch kampioen en wereldkampioen Miho Takagi. Na zijn afscheid bij de Japanse schaatsbond is hij haar coach gebleven. In 2022 heeft hij Team Gold opgericht en coacht hij behalve Miho Takagi ook andere internationale schaatsers (Ayano Sato (Japan), Sanne in ‘t Hof (NL), Mei Han (China), Yuma Murakami (Japan) en Ning Zhongyan (China). Tijdens het recente WK sprint in Inzell zijn zowel Takagi als Ning wereldkampioen geworden. Johan zal vertellen over zijn ervaringen als schaatscoach in Japan. 

NJV Sakura Lunch 2024
Datum: zaterdag 6 april 2024
Locatie: Hotel Okura, Ferdinandbolstraat 333, Amsterdam

Het programma van de lunch is als volgt:
11:30 – ontvangst met koffie/thee in de Heian Foyer (eerste verdieping)
12:00 – welkom door Ingrid Houtkooper, voorzitter NJV 
12:05 – speech en kampai door de ambassadeur van Japan, de heer Minami
12:15 – speech door Johan de Wit, hoofdcoach Team Gold
12:30 – verplaatsen van Heian naar restaurant Yamazato
12:45 – start lunch

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar! De kaiseki lunch wordt speciaal voor de NJV samengesteld door de chef van Restaurant Yamazato en kost €80 per persoon. NJV-leden kunnen één introducé meenemen.

Nederlands-Japanse Vereniging
Secretariaat
Noordwal 56
2513EC Den Haag

Lidmaatschap