Vacature bestuurslid

//

ingrid

Ben je (bijna) lid van de NJV en zou je een bijdrage willen leveren aan de koers die we varen? We zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid. De kandidaat moet naast de liefde voor Japan ook proactief zijn, het liefst ook ervaring hebben in en/of affiniteit hebben met het schrijven van artikelen, het organiseren van evenementen, het bijhouden van de website en social media en de nieuwsbrief.

Het bestuur is momenteel klein (vier bestuursleden) maar voortvarend. Alle bestuursfuncties van de NJV zijn op vrijwillige basis. Het bestuur komt 4 keer per jaar samen en daarnaast wanneer nodig. De vergaderingen zijn zowel fysiek als online. Het tijdsbeslag van de functie is onregelmatig, soms een paar uur in de week, soms een hele dag.

Ben jij degene die ook zo gek is op Japan vanwege je hobby, studie of werk en die zich graag wil inzetten voor en bijdragen aan de toekomst van de oudste en bruisende Japan-vereniging van Nederland? Stuur een mail met je cv en motivatie naar secretaris@nederlandjapan.nl.

Nieuwe bestuursleden worden tijdens de Algemene Ledenvergadering voorgedragen door het bestuur of door leden zelf. Vervolgens kiest de ALV het/de nieuwe bestuurslid/bestuursleden. De volgende ALV staat gepland voor maart 2025. Een aspirant bestuursfunctie waarin je met het bestuur mee loopt behoort tot de mogelijkheden.

Nederlands-Japanse Vereniging
Secretariaat
Noordwal 56
2513EC Den Haag

Lidmaatschap